Om oss

Grand Mosebacke SMART Club – Må-bra-oasen mitt på Södermalm.

Grand Mosebacke SMART Club öppnade dörrarna för första gången i juli 2021. Tanken var att tillföra något som vi inte riktigt sett på Södermalm: En livsstilsklubb för ett mindre antal medlemmar som gillar tanken på att i lugn miljö kunna träna, relaxa, eller bara ”hänga”. Hos oss ska du inte behöva trängas och du tränar i en lugn och avkopplande miljö, där du kan känna att pulsen sjunker direkt när du kommer innanför vår dörr, för att därefter höja den igen på någon av våra maskiner. Vi är ett gym på Södermalm som helt enkelt inte är som de andra.

När du är klar med din träning så är du välkommen in i relaxen där du finner bastu, SPA-bad och ett tempererat kallbad (Ner till 4 grader!) Handduken står vi för och likaså schampo, balsam och tvål.

Vi erbjuder ett fullt utrustat gym med maskiner från svenska Gymleco. En maskinpark där du kan köra igenom hela kroppen och en funktionell yta med fria vikter av alla olika slag, plus en mindre rigg. I vår konditionsavdelning så finner du trappmaskin, löpband, crosstrainer, cyklar, stakmaskin och en roddmaskin. Hos oss så tränar du på egen hand eller med PT. PT-tjänsten är en extra service som du köper till utöver ditt medlemskap och kan vara ett bra sätt för dig att öka dina chanser att nå dina mål med din träning.

Vill du förvara utrustning hos oss så har vi ett begränsat antal skåp att hyra ut.

För dig som minutiöst vill följa dina resultat och utveckling så bjuder vi på fria mätningar på vår kroppssammansättningsvåg InBody 770.

Medlemsloungen är till för dig. Där kan du ta en kaffe efter passet, eller bara sätta dig och jobba en stund.

Exklusiviteten hos oss består i att du är medlem i en klubb med inte alltför många medlemmar. Stämningen är familjär och du är bland andra medlemmar som tar hänsyn till sina medtränande och är rädda om klubben och varandra.

Vi har ett bestämt antal platser och när det är fulltecknat så har vi en kölista.

Varmt välkommen till vår klubb! Hoppas vi får bli ditt andra hem.

Patrik & Åsa

Grundare och ägare av Grand Mosebacke SMART Club