Bli medlem

Välj bland våra medlemskap

Är du intresserad av medlemskap? Kontakta oss på mail train@grandmosebackesmartclub.se.

Observera att vi ej har drop in eller reception. Klubben är bara öppen för medlemmar och access ges genom en digital nyckel som du får när du tecknar medlemskap. Vill du boka en visning av klubben är du välkommen att kontakta oss på train@grandmosebackesmartclub.se eller kontaktlänken högre upp i texten.

”Lunch Break”

Perfekt för dig som kanske arbetar i området och vill använda lunchen till att träna, eller att du bor i närheten och kan använda dagen som du vill. Du har access till klubben mellan 11.00 – 14.00 måndag till fredag.

Lunch Break kostar dig 499 kr per månad om du tecknar dig för 12 månader, alternativt 599 kr per månad om du vill ha rörligt avtal med en månads uppsägningstid.


”Early Bird”

För dig som vill få träningen gjord tidigt på dagen. Du har access till klubben mellan 05.00 – 09.00 alla dagar i veckan.

Early Bird kostar dig från 899 kr per månad.


”Five to five”

Med detta medlemskap har du tillgång till klubben dagtid alla dagar i veckan. 05.00 – 17.00.

Five to five kostar dig från 1199 kr per månad.


”Can´t get enough”

För dig som vill ha full access till klubben. Du har tillgång mellan kl 05.00 – 23.00 alla årets dagar.

Can´t get enough kostar dig från 1499 kr per månad om du tecknar 12 månaders medlemskap alternativt 1699 kr per månad om du vill ha rörligt med en månads uppsägningstid.


”Once in a while”

För dig som inte tänker träna alltför ofta på klubben. Du kanske har övernattningslägenhet i närheten och vill ha oss som ditt gym när du är i Stockholm, eller så vill du bara ha access till oss lite då och då.

Once in a while kostar dig 1999 kr i årsavgift och 199 kr per inloggat besök.