Bli medlem

Välj bland våra medlemskap

OBSERVERA:

Vi närmar oss nu vår första ”paus” i medlemsinsläppet. Vi tar in medlemmar successivt för att kunna garantera bra träning och undvika ”peakar” på grund av för många nya medlemmar samtidigt. Grand Mosebacke SMART Club kommer ha max 400 medlemmar och därefter tillämpas kölista, allt för medlemmens bästa.

Välj det medlemskap som passar dig och din livsstil. Välj om du vill betala hela summan direkt eller per månad. Vi hanterar alla former av friskvårdsbidrag, har du frågor kring det så kontakta oss på train@grandmosebackesmartclub.se. Vi fakturerar även företag. Du kan även kontakta oss genom att klicka HÄR.

TESTA OSS I OKTOBER! Du som tecknar ett 12 månaders medlemskap har möjlighet att bryta avtalet efter första månaden om du upptäcker att vi inte passar ditt behov. Säg bara till ett par dagar innan första månaden är slut. Detta erbjudande gäller hela oktober.


”Can’t get enough”

För dig som vill träna ofta. Inga kompromisser, alltid full access till klubben under öppettiderna!

Medlemskap med tillgång till Grand Mosebacke SMART Club mellan kl 05.00 och 23.00 alla dagar året runt.

”Early bird”

Morgonmedlemskapet med tillgång till anläggningen mellan kl 05.00 – 09.00. För dig som är morgonpigg och njuter av eller bara vill få träningen gjord tidigt på dagen.

”Five to five”

Dagmedlemskap med tillgång till anläggningen mellan kl 05.00 – 17.00. Passar dig som har möjlighet att träna när det är som lugnast på gymmet.

”Once in a while”

Vår klippkortsvariant passar dig som tränar mindre än 2 gånger i veckan. För en mindre fast årsavgift kan du träna när du vill och betalar bara för varje träningstillfälle.