Bli medlem

Välj bland våra medlemskap

Nedan har du en beskrivning av alla våra medlemskap, vill du hellre se hela ”menyn” samlat så klicka HÄR.

Välj det medlemskap som passar dig och din livsstil. Välj om du vill betala hela summan direkt eller per månad. Vi hanterar alla former av friskvårdsbidrag, har du frågor kring det så kontakta oss på train@grandmosebackesmartclub.se. Vi fakturerar även företag. Du kan även kontakta oss genom att klicka HÄR.

Vi har ett begränsat antal av varje medlemskap för att vara säkra på att ha en bra spridning av tränande medlemmar över hela dagen. För tillfället har vi plats i alla varianterna, dock ett färre antal lediga platser i varianten ”Can´t get enough”.

Är du en dagtränande person så rekommenderar vi ”Lunch Break”, som går att kombinera med ”happy hour” på PT-tjänster varje onsdag, torsdag och fredag, då en PT-lektion på 45 minuter kostar endast 499 kr.

Observera att vi ej har drop in eller reception. Klubben är bara öppen för medlemmar och access ges genom en digital nyckel som du får när du tecknar medlemskap. Vill du boka en visning av klubben är du välkommen att kontakta oss på train@grandmosebackesmartclub.se eller kontaktlänken högre upp i texten.

”Lunch Break”

Perfekt för dig som kanske arbetar i området och vill använda lunchen till att träna, eller att du bor i närheten och kan använda dagen som du vill. Du har access till klubben mellan 11.00 – 14.00 måndag till fredag.

Lunch Break kostar dig från 499 kr per månad.

”Early Bird”

För dig som vill få träningen gjord tidigt på dagen. Du har access till klubben mellan 05.00 – 09.00 alla dagar i veckan.

Early Bird kostar dig från 899 kr per månad.

”Five to five”

Med detta medlemskap har du tillgång till klubben dagtid alla dagar i veckan. 05.00 – 17.00.

Five to five kostar dig från 1199 kr per månad.

”Can´t get enough”

För dig som vill ha full access till klubben. Du har tillgång mellan kl 05.00 – 23.00 alla årets dagar.

Can´t get enough kostar dig från 1499 kr per månad.

(OBS! Begränsat antal medlemskap.)

”Once in a while”

För dig som inte tänker träna alltför ofta på klubben. Du kanske har övernattningslägenhet i närheten och vill ha oss som ditt gym när du är i Stockholm, eller så vill du bara ha access till oss lite då och då.

Once in a while kostar dig 1999 kr i årsavgift och 199 kr per inloggat besök.