GMSC PT-TEAM

Träna med våra PT!

På Grand Mosebacke SMART Club så kan du träna på egen hand, eller boka upp tid med en PT. Våra Personliga Tränare och deras kontaktuppgifter finner du här nedan. Alla våra PT bjuder på en gratis konsultation i 15 minuter och det är ett bra tillfälle att ”känna på varandra” och se om kompetensen och personen passar just dig. Konsultationen bokar du direkt med PT på mailadresserna nedan.

Emma Svensson

Emma har varit Gymvärd och PT på Grand Mosebacke SMART Club sedan årsskiftet 21/22 och är säkert ett bekant ansikte för alla medlemmar!

Emma har ett stort intresse för idrott och hälsa, vilket fick henne att testa de flesta sporter som finns under uppväxten, bland annat orientering, handboll och friidrott. I vuxen ålder har det som varit mest intensivt dragit mest och nu tränar och tävlar Emma inom CrossFit.

Emma är Frisklicensierad PT och utbildad genom Human Performance.

Du når Emma direkt på mail emma@grandmosebackesmartclub.seDesirée Renfors

Desirée är legitimerad fysioterapeut med inriktning idrottsmedicin. Hon har erfarenhet av skaderehabilitering, styrketräning, löpträning, fitnesscoachning, gruppträning och kostrådgivning. 

När du tränar med Desirée får du en analys av ditt rörelsemönster och en anpassning av din träning därefter. Hon kommer få dig att jobba hårt men rätt.

Desirée är även Lic. träningsinstruktör för gruppträning, Lic. yogainstruktör, Lic. massageterapeut.

Du når Desirée direkt på mail desiree@grandmosebackesmartclub.se