Personlig träning

Vill du ha hjälp att komma igång med din träning? Vill du skapa kontinuitet eller nå ett specifikt mål? Är du ute efter mer inspiration, eller har svårt att motivera dig till motion? Då är att träna med en PT (personlig tränare) något för dig. Tillsammans skapar vi en hållbar grund och långsiktig plan för dig att bygga vidare på.

Här kan du enkelt boka din pt-lektion. Du debiteras direkt på det betalningsalternativ som du har i din profil. Du kan också köpa pt-lektioner i appen Wondr. under ”Mitt medlemskap”.

Träningsfilosofi

Jag har ett individanpassat arbetssätt. Vi är alla olika, med olika mål och olika bakgrund inom träningen, därför behöver träningen vara individuellt anpassad för just dig. Du och jag skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för dig så att Du ska nå de mål Du sätter upp!

Om Amala Österstam

Jag har tränat på gym i många år; bland annat mycket klassisk styrketräning och styrkelyft (marklyft, knäböj och bänkpress). Jag älskar att pusha mig själv när jag tränar, att känna att jag utvecklas och att bevisa för mig själv att jag är starkare än jag tror. Brinner även för att få andra att känna den känslan, att få andra att hitta den glädjen i träningen. 

  • Lic. Personlig Tränare, SAFE Education
  • Power Trainer, SAFE Education
  • Gravid & mammaträning, SATS
  • Procedos 3D träning, SATS
  • Träning under och efter graviditet, SAFE Education