Grand Mosebacke Boot Camp

N Y H E T !

Nu är det dags att dra igång anmälan till vårt allra första Boot Camp!

När: 

Åtta onsdagar kl 18.00 – 19.00 med start 6 oktober.

Vad handlar det om?

En grupp med max 5 personer tränar och kämpar ihop en timme per vecka. Vår PT Amala är den som håller i taktpinnen och får er att ge det lilla extra och ser samtidigt till att du gör det med rätt teknik.

Boot Campen kommer att innehålla: 

  • Styrketräning
  • Konditionsträning
  • Grunder och tekniktips inom all form av styrketräning

Helt enkelt lagom tuffa (du bestämmer hur hårt du kör!), inspirerande och roliga träningspass en gång per vecka i 8 veckor. En perfekt krydda i din träning!

Har du frågor om innehållet så tveka inte att ställa frågan direkt till Amala på amala@grandmosebackesmartclub.se!


Vad kostar det?

För dig som medlem så kostar Boot Campen 1995 kr, som debiteras på ditt medlemskonto vid anmälan och dras på det betalsätt som du valt. Anmälan är bindande, så kolla gärna noga i kalendern att datumen fungerar! Kommer sjukdom i vägen så betalar vi självklart tillbaks avgiften.

Vi erbjuder dig som vill att anmäla en ”gäst” som då betalar 2795 kr för hela upplägget och då ingår ett tillfälligt medlemskap de timmar som Boot Campen går av stapeln, men gästen kommer tillsammans med dig och går in med din Parakey. Det är max 5 platser att boka per Boot Camp och det är först till kvarn som gäller. Anmälan sker via mail till train@grandmosebackesmartclub.se

Grand Mosebacke SMART Club Boot Camp